(P) Daca ai petrecut suficient de mult timp la munte printre pajisti, stane si gospodarii ai ramas, cu siguranta, cu nostalgia gardului de lemn. E frumos, e adevarat. E idilic. Dar se deterioreaza destul de repede din cauza intemperiilor. Si atunci? La fiecare 2-3 ani iti faci alt gard? Dincolo de efortul care trebuie depus, n-ar fi deloc o varianta buna din punct de vedere financiar.

Ce varianta ramane? Gardul de beton: e rezistent, nu-ti bati prea mult capul cu el – odata construit te folosesti de el zeci de ani. Dar cum ramane cu nostalgia din sufletul tau? Ca sa-i gasesti o rezolvare eleganta si practica, Paverom Construct iti propune un model de gard care este construit de beton – cu toate avantajele, dar care are aspectul unii gard autentic din lemn. Ai ocazia astfel ca intreaga ta curte sa capete un aspect rustic, asa cum ti-ai dorit din toata inima. Si nici n-o sa fie nevoie sa-i aplici periodic tot felul de lacuri si vopseluri ca sa-l protejezi de soare, ploaie sau ninsoare.

Un astfel de gard nu este o achizitie ci o investitie, pentru ca te vei bucura de beneficiile sale multi ani de acum inainte si toti oaspetii tai vor fi incantati de rezultatul pe care l-ai obtinut. Mai mult, vor dori si ei ceva asemanator. 

Gardul de beton cu aspect de lemn se intretine usor, este durabil si iti asigura protectie si intimitate intr-o formula originala. Paverom Construct are grija ca visul tau sa se implineasca fara efort financiar deosebit.

Vei putea petrece multe zile linistite stand pur si simplu in propria curte, in intimitate si in siguranta, beneficiind de o atmosfera deosebit de placuta. Gardul se va armoniza cu usurinta cu orice fel de decoratiune ai dori in curte sau gradina. Curtea ta va fi un mic colt de rai in care te vei simti cu adevarat acasa. Nicaieri in alta parte nu-ti va fi asa de bine. Daca ai asemenea optiune, de ce sa-ti alegi un gard rece si anost? 

Reclame