(P) Atunci cand incepi sa-ti amenajezi curtea iti dai seama repede care va fi nevoie sa pavezi o anumita portiune din ea. Fie ca e vorba de alei: de la poarta catre casa, pentru intrarea in garaj sau in anexele gospodaresti sau in diferite zone ale gradinii, etc. Fie ca e vorba de un spatiu in care sa-ti amenajezi un loc de odihna sau unul pentru gratar. Ai nevoie sa circuli dintr-un loc in altul, deci nu poti fara pavaj.

Intrebarea e: la ce solutie recurgi? Poti sa folosesti asfalt, care este accesibil si functional dar care nu e deloc estetic. Sau poti sa alegi pavaj deosebit de atractiv! Atunci cand alegi una sau alta, e important sa stii exact pentru ce zona si cat de mare e aceasta, cum urmeaza sa fie folosita (oameni sau masini), cat de important e sa fie frumoasa, daca vrei sau nu plante si pomi de o parte si de alta a acelei zone.

N-o sa insistam pe varianta asfalt pentru ca ea se foloseste mai degraba in zone industriale decat in zone de locuit. In curtea ta vrei pavaj frumos si de calitate, nu-i asa? Vrei sa aiba cromatica si forma armonioasa – usor de sincronizat cu casa ta – sa aiba stralucire si naturalete, sa se ingrijeasca usor, sa reziste mult, etc. Dar de unde sa-l iei? Cat o sa te coste? De unde stii exact ce ti se potriveste? Cine il transporta? Cine il monteaza? Uff, cate intrebari!

Nu-ti mai bate capul: contacteaza Paverom Construct. Ei vor muncii, tu te vei bucura de rezultate. Nu asta iti doreai?

Reclame