(P) Muscatele se numara printre cele mai raspandite flori de ghiveci din Romania si nu exagerez deloc spunand asta. Nu exista casa sau apartament fara vreo muscata la fereastra. Si e explicabil, pentru ca plantele sunt putin pretentioase si produc flori frumoase. Au o durata lunga de inflorire si repeta figura frumoasa an de an, pentru ca sunt plante perene. Daca vrei sa-ti cumperi plante sanatoase, viguroase si pline de flori care sa-ti incante privirea, apeleaza la Biosolaris Producator de Plante. Serele sale se afla in Ciorogarla (Sos. Bucuresti 282), la cativa km de Bucuresti.

Un drum la sere reprezinta o iesire din cotidian, un prilej de reincarcare a bateriilor, de mare bucurie pentru retina si drept sa-ti spun si pentru buzunarul tau. Pentru ca in functie de cate plante iti cumperi (in sere gasesti o gama larga de plante de ghiveci, nu doar muscate!) primesti reduceri si oferte speciale. Pe langa asta, preturile sunt bune si daca iti cumperi o singura floare, pentru ca Biosolaris este producator. Nu este importator, nici distribuitor. In aceste sere se cultiva plantele de la stadiul de samanta sau lastar, in conditii adecvate tarii noastre asa incat sa rezulte niste plante viguroase si florifere. 

Ce poti sa-ti doresti mai mult? Flori frumoase ai, gama diversificata ai, preturi excelente ai! Poti sa cumperi atat ca persoana fizica dar si ca firma. De la 1 ghiveci pana la mii de ghivece. Productia e mare, asa ca serele pot deservi tot felul de comenzi. Ce mai stai? Hai sa incerci… Doar nu-ti cer sa ma crezi pe cuvant!

Reclame