(P) La FamousRoses.eu gasiti unii dintre cei mai populari si celebri trandafiri din lume impreuna cu Garantia Satisfactiei 100%. Ii puteti colectiona pentru gradina proprie sau ii puteti face cadou. Un cadou frumos si neasteptat pentru cele mai dragi persoane din viata voastra.

An de an noi Descoperim, Evaluam si Aducem trandafiri de gradina vigurosi, de calitate premium, de la producatori de incredere, apreciati de gradinarii din intreaga lume. Selectam soiuri renumite care sunt cunoscute si premiate pentru parfumul si frumusetea incredibila, culorile uimitoare si inflorirea repetata. Astfel reusim sa oferim pasionatilor de trandafiri din Romania si Europa o gama completa de trandafiri deosebiti.

Fiecare dintre trandafirii nostri are povestea lui, o poveste care il defineste si il face cu atat mai special. Sunt superbi, romantici si sofisticati. Pe langa trandafirii decorativi, mai detinem in portofoliu si trandafiri de dulceata. Acestia sunt foarte rari si apreciati, pentru ca pe langa aspectul elegant si deosebit de frumos, au si intrebuintari practice. Nu e nevoie sa spunem mai mult pentru ca gradinarii si gospodarii adevarati stiu deja despre ce e vorba.

dulceata

In tot ceea ce am facut, facem si vom face primeza calitatea exceptionala – aceasta este esenta ofertei noastre. Noi, cei de la FamousRoses.eu, suntem convinsi ca etica si lucrul bine facut sunt vitale pentru succesul companiei, drept urmare, respectam aceste principii cu strictete.

Va asteptam cu drag sa vizitati site-ul nostru (magazin online) si sa va alegeti soiurile preferate:

Contul nostru de Facebook

telefon +4 0742 033 977
fax +4 021 348 03 95
email office@famousroses.eu

Reclame