Ai o multime de cunostinte despre gradinarit? Excelent! Alege posturile preferate din acest blog si posteaza comentarii folositoare. Cu cat vad mai multe astfel de comentarii in contul tau (nu e nevoie sa te inscrii, sistemul contorizeaza singur), cu atat ai mai multe sanse sa castigi premiul – cartea din imagini. Este in limba engleza, policromie totala, peste 500 pagini.

Subiectul: gradinile pe spatii mici si amenajarile in ghivece si jardiniere. Pozele sunt foarte sugestive, asa ca daca nu stii engleza, vei intelege cu usurinta. In carte vei gasi informatii practice si o multime de trucuri de gradinarit. Concursul se va termina in 15 iulie. Pe 16 iulie voi anunta cine este persoana harnicuta si castigatoare. Nu conteaza unde anume in Romania te afli, iti trimit premiul prin posta. Daca esti din diaspora… o sa fie mai complicat cu trimisul, dar gasim noi o solutie. Nu renunta din cauza asta, ca ar fi pacat. Toata lumea e binevenita.

Si daca totul merge bine, sigur vor mai fi si alte concursuri.


 

castigatorCastigatorul concursului este Hapylica. El a postat 8 comentarii, toate la obiect si cu multa pasiune. Il rog sa-mi trimita adresa lui asa incat sa-i pot expedia cartea. Felicitari Hapylica!

 

Cartea a ajuns la castigator. 

happy

Anunțuri