unnamed(P) Biosolaris este un brand sub care isi desfasoara activitatea un producator agricol, avand o afacere familiala pe care si-o doreste de succes. Din acest motiv si-a obtinut Certificate Europene de calitate a serviciilor si de protectie a mediului din Marea Britanie. Este printre putinii, daca nu singurul producator individual, care au solicitat si obtinut astfel de certificate.

Pe tot parcursul anului Biosolaris se dovedeste prietenos cu natura dar si cu noi, iubitorii de gradinarit. Produce flori anuale si perene la ghiveci, in functie de sezon (pentru gradina, pentru balcoane sau pentru pervaz). Productia fiind mare (serele sunt moderne si au peste 2200 mp) e de ajuns pentru toata lumea! Poate deservi cereri ale unor firme specializate in amenajari sau evenimente, localuri diverse, primarii, lacasuri de cult, firme revanzatoare dar si cererile pasionatilor de gradinarit care cumpara cantitati mai mici. Sau mai mari! Depinde cat de mari le sunt gradinile. Ca sa fie totul mai usor, atunci cand cumparati cantitati mai mari de plante, firma va ofera transport de la serele din Ciorogarla (langa Bucuresti) pana la sediul sau casa voastra.

OSIMPlantele sunt cultivate cu atentie si dragoste. Doar cine n-a gradinarit nu stie asta: nu poti cultiva plante decat daca le iubesti. „Cateodata, cand afara e frig, in loc sa te gandesti la propriul confort, te gandesti daca plantelor le e bine acolo in sera. Tot de dragul lor nu le scapi niciodata din vedere si te asiguri ca au tot ce le trebuie ca sa creasca frumos si sanatos. Iar cand cineva impartaseste cu tine aceeasi dragoste il consideri deja prieten. Si-l astepti cu bratele deschise” spun fondatorii firmei, doi oameni inimosi pe care sigur ii veti cunoaste cu prima ocazie.

Biosolaris este bucuros sa va anunte ca marca BIOSOLARIS – PRIETENOSI CU NATURA este inregistrata la OSIM incepand din 11.12.2012.

Site-urile firmei:

www.biosolaris.ro si www.flori-la-ghiveci.ro

E-mail:

office@biosolaris.robiosolaris.agro@hotmail.com;

office@flori-la-ghiveci.ro

Facebook:

https://www.facebook.com/Biosolaris.Producator.Plante.Romania

Cereri de oferte (formular)

Tel. solarii: 0766 455 135 ; 0733 112 433

Tel. plante: 0766 458 995 ; 0766 455 135

Adresa:

Sos. Bucuresti, nr. 282

Ciorogârla, Ilfov, Romania

Anunțuri