Daca ajungi in Singapore ca turist sau poate cu treburi, chiar e pacat sa nu vizitezi Gradina Nationala, plina cu orhidee exotice. Cei care au vizitat-o vorbesc despre ea chiar si dupa 20 de ani! Daca asa se intampla, oare ce au vazut asa de minunat in aceasta gradina? Daca esti indragostit de orhidee, probabil ca vei considera ca aici e raiul si locul potrivit in care sa te afli.

Intr-o zi obisnuita forfota vizitatorilor incepe de dimineata! Gradina este presarata cu cascade si nenumarate soiuri de orhidee, iar plantele pe care noi le cultivam in ghivece, se afla acolo la ele acasa. Orhideele se asociaza firesc cu palmierii, iar atmosfera este proaspata si umeda.

Merita sa mentionez ca aceasta gradina a orhideelor este doar o mica parte a gradinii botanice din oras. Aceasta mai contine centrul botanic, muzeul, lacul lebedelor, gradina cu bonsai, gradina parfumata, sculpturi, arbori de patrimoniu, padurea tropicala si nenumarate alte repere. Fotografii de tot felul isi fac veacul prin gradina si prin spatiile protejate pentru a-si face stocul de frumuseti cu care sa va uimeasca mai apoi.

Cei care doresc mai multe informatii pot sa arunce o privire pe site-ul gradinii.

Foto: John@Flickr

Thank you VideoJan for this video.

Anunțuri